Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien- ja jännitysten helpottamiseksi. Hierontaa käytetään myös ennaltaehkäisemään vaivoja, ylläpitämään ja parantamaan työ- ja toimintakykyä. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu.

Hieronnan otteita ovat sively, hankaus, pusertelu, ravistelu, täristely ja taputus. Näitä otteita soveltamalla saadaan hieronnasta tehokas sekä miellyttävän tuntuinen kokonaisvaltainen hoito.

Hieronta on aina yhteistyötä hierojan ja asiakkaan välillä. Hieronnan voimakkuus määräytyy aina asiakkaan tuntemuksien mukaan yhdessä hierojan kanssa.

Urheiluhieronta täydentää klassista hierontaa ja soveltuu kaikille liikuntaa harrastaville hyötyliikkujasta kilpaurheilijoihin. Tarkoitus on edistää lihasten palautumista rasituksesta, ennaltaehkäistä vammojen syntyä lisäämällä lihasten ja jänteiden elastisuutta ja valmistaa lihas ottamaan uusi harjoitus mahdollisimman hyvin vastaan.

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia.   Ammattitaitoinen hieroja osaa valita oikeat tilanteeseen sopivat hierontatekniikat.

Säännöllinen lihashuolto kuuluu harrastuskuntoiluun yhtä hyvin kuin lajivalmennukseen

 

Klassinen hieronta tehostettuna lämmöllä
Hieronnassa käytetään öljyä ja kehoa käsitellään myös lämpimien erikokoisten bambukeppien avulla. Lämpö lievittää kipua, parantaa verenkiertoa ja kudoksen aineenvaihduntaa sekä rentouttaa jännittynyttä kehoa ja mieltä.

Hoitotapahtumassa voidaan toiveidesi mukaan keskittyä rentoutukseen tai tehdä tehokkaammin hoitava käsittely. Lopputuloksena saa pitkäkestoisen hyvänolon tunteen. Ei suositella raskaana oleville.

 

 

X